Social

#Cristian Tudor Popescu copii #copii romania #cristian tudor popescu #natalitate

Cristian Tudor Popescu: „Copiii se fac pentru parinti. Oamenii fac copii cand sunt nemultumiti de viata lor”

Cu cat oamenii sunt mai multumiti de viata lor, cu atat sunt mai putin dispuși sa aiba copii, este de parere jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Copiii se fac pentru parinti. Daca imi spuneti mie ca cei care fac copii au in cap perpetuarea speciei sau demografia Romaniei... O sa va spun ceva greu de inghitit. Oamenii fac copii cand au un grad ridicat de insatisfactie in legatura cu propria lor existenta in aceasta viata”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24. 

„Cand oamenii au o viata foarte incarcata, foarte completa profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia sa faca copii. Cei care fac copii multi sunt saraci, nemultumiti in raport cu societatea, care nu au reusit sa realizeze lucrurile pe care le-au dorit si incearca sa trasfere ratarea lor copiilor: sa faca el/ea ce nu am facut eu, sa aiba el/ ea ce nu am avut eu si mai ales sa am un sprijin la batranete”, a adaugat jurnalistul.

„Intr-o tara ca Finlanda, batranii nu au nevoie de copii, n-au nevoie de toiagul batranetilor lor. Au bani din pensie. Sa vedem spre ce duce aceasta grija excesiva a statului fata de anumite categorii de cetateni”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea