Social

#birocratie #senatori deputati mandate

Cristian Topescu: Sunt un boboc in Parlament

La primirea senatorilor nou-alesi birocratia a fost mult mai redusa decat in cazul deputatilor, noii senatori trebuind sa treaca doar pe la 7 ghisee, pentru a-si indeplini formalitatile legate de preluarea mandatului de parlamentar, spre deosebire de cele 18 ghisee de la deputati.

Peste 100 de senatori reusisera sa indeplineaca formalitatile preluarii mandatului, pana la ora 11.00. Procedura a fost similara celei de la Camera Deputatilor.

Senatorii si-au luat in primire mapa cu toate informatiile referitoare la statutul senatorilor, si-au completat fisa cu datele personale, si-au depus certificatul de senator si au primit legitimatiile dupa ce au facut poze. Printre primii senatori veniti pentru a-si prelua mandatul s-au numarat Cristian Topescu si Mircea Diaconu .

Proaspatul senator liberal, Cristian Topescu, a spus ca se teme ca daca ar vorbi despre fair-play in plenul Senatului va fi intampinat cu zambete ironice. In ceea ce priveste masurile pe care ar dori sa le ia, Cristian Topescu a precizat ca o prima masura desfiintarea lifturilor pentru a vedea daca senatorii pot ajunge la etajul doi pe scari . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea