Social

#cristian preda #pdl #prm # pdl izolat

Cristian Preda: PDL este mai izolat decat PRM pe vremuri

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a facut, intr-un interviu pentru Europa FM, noi declaratii socante in legatura cu partidul din care face parte.

Astfel, Preda a spus ca PDL se afla in acest moment intr-un punct de izolare maxima pe scena politica romaneasca, fiind chiar mai marginalizat decat era Partidul Romania Mare in trecut.

"In momentul asta suntem mai izolati decat era PRM-ul pe vremuri. Noi, PDL. Trebuie sa raspundem la aceasta intrebare - vrem ca dupa 2012 sa mai fim la Putere? Sau nu? Daca vrem cu adevarat - pentru ca raspunsul n-a fost dat, si mi se pare ca unii din partid nu mai vor sa fim la Putere -, atunci trebuie sa ne pregatim pentru diverse situatii.

Unu - sa fim noi cei care castiga scrutinul, pentru ca e foarte putin probabil ca noi sa fim locul unu. Doi - situatia mai probabila ca noi sa fim pe locul 2 sau locul 3, daca USL-ul nu rezista asa cum anunta diversi profeti, si atunci sa avem o disponibilitate , o capacitate de negociere", a declarat Preda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea