Social

#cristian preda #alianta #pdl #unpr #sinucidere

Cristian Preda: O alianta PDL-UNPR echivaleaza cu o sinucidere

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine ca ideea unei aliante politice a partidului sau cu UNPR echivaleaza cu o sinucidere, anunta realitatea.net.

“Au aparut mai multe informatii despre dorinta UNPR de a realiza o alianta cu PDL. Sperand ca nu e vorba despre o intoxicare, as spune urmatoarele: Asocierea la guvernare e suficienta. O alianta politica PDL-UNPR ar fi o eroare la fel de mare ca si aceea pe care au facut-o liberalii casatorindu-se cu PC. Acum, cand Crin Antonescu spune raspicat ca nu il mai intereseaza alegatorii de dreapta - a se vedea ultima sa declaratie despre fetisizarea cotei unice! - a ne alia cu un partid cu identitate incerta echivaleaza cu o sinucidere", a declarat Preda pe blogul sau.

PDL sustine ca  democrat-liberalii vor avea nevoie de "de un contur clar, care sa mobilizeze mediul privat , ca si acea parte a sectorului public alcatuita din oamenii autonomi si seriosi".

"Orice pas gresit va fi de-acum inainte sever penalizat de un electorat care a fost deja dezamagit de gesturi greu explicabile sau prost explicate", a adaugat Cristian Preda.

Afirmatiile lui Preda vin dupa ce, miercuri, Marian Sarbu, liderul UNPR, declarase ca este firesc ca UNPR si PDL sa alieze in preajma alegerilor, in conditiile in care opozitia se coalizeze intr -un bloc electoral. El a mai spus ca deocamdata nu au avut loc discutii concrete pe marginea acestei aliante.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea