Social

#cristian preda #pdl #cristian preda pdl

Cristian Preda a fost exclus din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost exclus din Partidul Democrat Liberal. Biroul Permanent al PDL a aprobat, luni, excluderea lui Preda cu 30 de voturi "pentru" si doua voturi "impotriva".

Hotararea finala urmeaza sa fie luata de Consiliul National de Coordonare al PDL.

Decizia vine in conditiile in care deputatul PDL Silviu Prigoana a cerut in scris Biroului Permanent al PDL excluderea lui Cristian Preda deoarece acesta "nu se mai regaseste in PDL".

"Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei", a declarat Prigoana pentru Mediafax.

Imediat dupa ce a a aflat de excluderea sa din randurile PDL, Cristian Preda a scris pe blogul sau ca decizia BPN al PDL "nu respecta Statutul" si ca nu a fost anuntat ca Biroul Permanent va dezbate acest subiect. In viziunea sa, decizia luata de conducerea PDL este "un abuz sustinut de un calcul politic eronat".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea