Social

# piedone retinut # piedone arestat #popescu piedone

Cristian Popescu Piedone, retinut pentru 24 de ore!

Fostul primar al sectorului 4 din Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut, vineri seara, de DNA pentru 24 de ore. 

Procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui Cristian Popescu Piedone, fost primar  al Sectorului 4 Bucureşti, pentru comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi fals intelectual Potrivit DNA,

Piedone si-ar fi indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, constand in incalcarea dispozitiilor legale privind apararea impotriva incendiilor, prevazute în Legea nr. 307/12 iulie 2006, H.G.R. 1739/06 decembrie 2006 si Ordinul M.A.I. nr. 3/2011, prin aceea ca a emis acordul de functionare nr. 3909/14.01.2015 si autorizatia de functionare cu nr. 369/14 ianuarie 2015 necesare desfasurarii activitatii de catre SC Colectiv Club SRL, la punctul de lucru din strada Tabacarilor nr. 7, sector 4 Bucuresti.  Prin aceasta, a cauzat vatamarea drepturilor si intereselor legitime ale unor persoane fizice si ale Primariei Sectorului 4 Bucuresti, in urma carora reprezentantii SC Colectiv Club SRL, care au putut desfasura activitati de alimenttie publica, au obtinut un folos necuvenit in  cuantum de 62.298 lei. “De asemenea, pentru a autoriza functionarea punctului de lucru SC Colectiv Club SRL, suspectul Popescu Cristian Victor Piedone a emis cele doua acte administrative (acordul de functionare si autorizatia de functionare) sus mentionate, prin atestarea unor imprejurari necorespunzatoare adevarului, in sensul ca SC Colectiv Club SRL indeplinea cerintele legale necesare avizarii”, arata DNA.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea