Social

Cristian Diaconescu spune ca a votat "pentru cei care stiu si pot sa faca"

Candidatul PSD la Primaria Capitalei a declarat, astazi, dupa iesirea de la urne, ca a votat "pentru cei care stiu si pot sa faca" si a precizat ca nu ia in calcul posibilitatea sa nu ajunga in turul al doilea al cursei pentru ocuparea functiei de edil al Bucurestiului.

"E important sa facem o schimbare. Am votat pentru lege si ordine , pentru respectul datorat familiilor noastre din partea comunitatii locale. Am votat pentru cei care stiu si pot sa faca si este necesar sa vedem daca cei care pana acum au gestionat interesele bucurestenilor mai sunt in stare de ceva si daca e normal sa continuam in modul in care in Bucuresti se intampla asta", a spus Diaconescu.

El a precizat ca nu s-a gandit la posibilitatea de a nu intra in turul al doilea si a adaugat ca va merge in cursul zilei de astazi prin Bucuresti pentru a-i indemna pe alegatori sa mearga la vot.

Cristian Diaconescu a fost insotit la sectia de votare de fiica sa, precum si de candidatul PSD la primaria sectorului 3 Doru Giugula. Acesta din urma a folosit prilejul pentru a reclama o serie de nereguli pe care a sustinut ca le-a constat in doua sectii de votare. "Au inceput de dimineata cu hotiile", a spus Giugula, explicand ca la o sectia 513 s-au impartit cate doua buletine de vot pentru alegerea primarului de sector si niciunul pentru cel general, iar la sectia 511 alegatorii au primit doar buletinul pentru alegerea edilului Capitalei.

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati duminica la vot pentru a-si alege primarii, consilerii locali si judeteni, precum si presedintii de Consilii Judetene , acestia din urma desemnati pentru prima oara in urma votului uninominal.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea