Social

#cristian diaconescu #intalnire ambasador #republica moldova #discutie telefonica #andrei stratan

Cristian Diaconescu s-a intalnit cu ambasadorul Republicii Moldova

Noul ministru de Externe , Cristian Diaconescu, a avut luni o intrevedere cu Lidia Gutu, ambasadorul R. Moldova la Bucuresti, si si-a exprimat dorinta de a se intalni, cat mai curand posibil, cu omologul sau moldovean Andrei Stratan .

In cadrul intalnirii cu Diaconescu, ambasadorul Lidia Gutu a prezentat un mesaj de felicitare din partea ministrului afacerilor externe si integrarii europene al Republicii Moldova, Andrei Stratan, adresat ministrului roman cu ocazia numirii sale in functie, se arata intr-un comunicat al Ministerului roman de Externe.

De altfel, noul ministru roman l-a si contactat deja telefonic pe omologul sau moldovean, Andrei Stratan. Atat in cadrul discutiei telefonice, cat si in cadrul intalnirii de la MAE ambele parti "au exprimat dorinta de a continua colaborarea deschisa, pragmatica, dintre cele doua state, pentru dezvoltarea si adancirea relatiilor bilaterale, precum si pentru sprijinirea apropierii Republicii Moldova de UE", se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea