Social

Cristian Diaconescu, candidatul PSD pentru Capitala

Comitetului Executiv al PSD l-a desemnat pe Cristian Diaconescu candidat la alegerile pentru Primaria Generală a Capitalei.

Cristian Diaconescu a declarat, dupa ce a fost nominalizat candidat la Primaria Capitalei, ca va face tot posibilul sa castige un post care nu a fost niciodata al stangii, dar nici nu a fost niciodata mai aproape.

"Suntem mai aproape de aceasta primarie ca niciodata. Nu am avut niciun fel de rezerva si ma bucur foarte mult de colaborarea lui Miron Mitrea si a lui Marian Vanghelie", a declarat Cristian Diaconescu la finalul sedintei.

Mircea Geoana a declarat ca a incercat aseara sa il convinga pe Sorin Oprescu sa renunte la candidatura, dar acesta nu renunta si merge mai departe.

"El si-a exprimat in continuare disponibilitatea cunoscuta de a candida la aceasta functie importanta de primar al Capitalei si bineinteles Comitetul Executiv de maine va trebui sa decida" a declarat Mircea Geoana.

De la sedinte BPN si CEX au absentat presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, plecati in deplasari , dar si vicepresedintii Victor Ponta si Ilie Sarbu , care au anuntat ca nu vor participa.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea