Social

Cristian David regreta democratic excesul de zel al jandarmilor

Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David , isi exprima regretul pentru evenimentul petrecut, miercuri, pe platforma Timpuri Noi , anuntand ca va primi o analiza detaliata referitoare la „ansamblul masurilor de ordine si siguranta publica“ realizate exclusiv de catre structurile ministerului. Dincolo de ingrijorarea manifestata, David le multumeste structurilor MIRA participante la securizarea intregului summit si vorbeste, in mesajul sau, despre asumarea „valorilor unui stat democratic“.

Analiza se va referi la „dimensionarea si modul de interventie a fortelor de ordine“ in data de 2 aprilie, cand intre jandarmi si manifestanti au existat tensiuni , in final fiind ridicate de politisti 46 de persoane si alte opt presupuse a avea legatura cu manifestantii.

„Am cerut un raport inca de miercuri, iar evenimentul respectiv va fi inclus in analiza ansamblului de pe care ministerul le-a executat in aceste zile. (continuarea in Gardianul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea