Social

#dezvaluire #perchezitie #droguri #acuza #pavel abraham #cristian david

Cristian David, acuzat de Pavel Abraham ca a consumat droguri

Fostul director al Agentiei Nationale Antidrog, Pavel Abraham , a dezvaluit luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca in casa actualului ministru al Internelor , Cristian David , a gasit droguri de mare risc in timpul unei perchezitii efectuate in luna mai a anului 1995.

Fostul sef al Directiei Cercetari Penale din cadrul IGP intre 1995-1997 si, ulterior, sef al IGP pentru cateva luni in '97, Pavel Abraham, a declarat ca a gasit in casa acestuia LSD (10 pastile), amfetamina (9 comprimate) si cocaina (0,4 gr).

La acea vreme, cel care avea sa devina ministru se numea Cristian Troaca, el schimbandu-si numele in 2001, o data cu prima casatorie . In urma acestor afirmatii grave, ministrul de Interne a declarat luni seara ca el nu este implicat in acest caz. El sustine ca a fost prezent la acea perchezitie pentru ca a venit sa descuie garsoniera, asa cum a fost solicitat.

Acolo locuia cu chirie iubita lui. Ministrul de Interne spune ca a fost chemat la proces in calitate de martor, dar ca nu a avut nicio calitate in dosar si nu a fost instiintat vreodata de soarta anchetei. Cristian David spune insa ca nu-si mai aminteste daca a scris in declaratii daca a consumat sau nu droguri.

Partenerul olandez de la acea vreme a lui David era filat de brigada antidrog care avea informatii ca era traficant de droguri. La acea vreme David a dat mai multe declaratii unde a recunoscut, potrivit lui Pavel Abraham, ca a consumat - "a fumat" - ocazional droguri alaturi de prietena lui. David respinge acuzatiile...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea