Social

#despagubiri #condamnare #omor #cristian cioaca #inchisoare cu executare

Cristian Cioaca, condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare

Cristian Cioaca, fost politist, care a fost judecat ani la rand pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a fost condamnat astazi la 21 de ani de inchisoare cu executare de catre Tribunalul Arges, pentru omor deosebit de grav.

La aceasta pedeapsa, magistratii au mai adaugat inca un an de inchisoare pentru profanare de morminte. Decizia luata de Tribunalul Arges este definitiva, insa poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti.

De asemenea, Cristian Cioaca va mai trebui sa plateasca si despagubiri in valoare de 250.000 de euro: 100.000 de euro pentru parintii Elodiei Ghinescu, 100.000 de euro pentru fiul sau si 50.000 de euro pentru fratele Elodiei.

Pedeapsa primita de Cristian Cioaca a fost considerata insa mult prea mica de avocata familiei Elodiei Ghinescu.

"Au trecut 6 ani de la acel moment, iar pentru faptul ca a transat cadavrul si l-a facut sa dispara, pentru faptul ca copilul va creste si nu va afla niciodata, nu va putea sa duca o floare la mormantul mamei merita macar 25 de ani. De aceea am apreciat ca ar trebui sa execute inchisoare pe viata. 22 de ani este prea putin, este un om tanar, puternic si va putea sa beneficieze de o punere in libertate mai curand. Dar lupta nu s-a terminat, probabil vom ajunge la Inalta Curte", a declarat avocata.

Sursa foto:agentnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea