Social

#cristian boureanu #ARD #alianta ard

Cristian Boureanu (PDL): Alianta ARD a fost o mare prostie

 Vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, este de parere ca alianta ARD a fost o mare prostie, deoarece a inclus partide care nu existau si adauga ca "prostia" unei asemenea decizii "se plateste". 

 

"Cred ca e devreme pentru o analiza complexa. Fara a considera ca sunt sub imperiul emotiilor, cred ca astazi am dreptul sa spun ca a fost o mare prostie sa inventam o alianta (ARD) cu niste partide care nu existau, iar in viata, prostia se plateste", a spus democrat-liberalul.

La randul sau, Elena Udrea a recunoscut ca ARD a fost o constructie facuta pe genunchi. In viziunea sa, ARD s-a dovedit a fi un proiect fara succes, care "nu trebuie fortat in continuare".

Mihai Razvan Ungureanu, liderul Fortei Civice, una dintre formatiunile politice din cadrul ARD, este de parere ca scorul obtinut de alianta nu reprezinta un esec, ci o sansa remarcabila de a reconstrui politic Romania.

In alta ordine de idei, Vasile Blaga, presedintele PDL, a anuntat ca a convocat pentru vineri Colegiul Director al partidului. Din acest colegiu fac parte liderii organizatiilor judetene si membrii conducerii centrale a PDL.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea