Social

Cristi Chivu se muta la Milano

AS Roma s-a aratat dispusa sa il cedeze pe fundasul roman, pentru 15 milioane de euro.

Dupa ce l-a declarat pe Cristi Chivu netransferabil, gruparea italiana AS Roma s-a aratat dispusa sa-l cedeze la Inter pe fundasul roman, contra sumei de 15 milioane de euro. Andrea Pretti (n.r.-agentul lui Cristi Chivu) s-a deplasat marti la Trigoria pentru a discuta cu Roma despre atentia continua pe care Inter i-o acorda clientului sau, a dezvaluit site-ul sports.it. Agentia italiana a mers mai departe, sustinind ca indicatia oficialilor romani a fost: Chivu se poate transfera la Inter daca gruparea «nerazurra» pune pe masa 15 milioane de euro cash. Capitanul nationalei ar putea ajunge la Inter in acelasi timp cu Figo, portughezul, care este aproape sa plece de la Real, fiind dorit de Massimo Moratti.

Bani pentru Cassano

Vinzarea lui Cristi Chivu ar fi agreata de AS Roma in acest moment deoarece gruparea din capitala Italiei ar face astfel rost de bani pentru a-i putea oferi un nou contract lui Antonio Cassano. Intentia romanilor in legatura cu contractul lui Cassano, pe care se bat toate cluburile mari din Europa, vine intr-un moment nu tocmai prielnic pentru jucator. Capriciile vedetei nu mai sint suportate de suporteri, care l-au fluierat la prezentarea oficiala a lotului, si nici de Cristi Chivu, care l-a caracterizat un element disturbator.

Roma, blocata de FIFA

Pe de alta parte, AS Roma se confrunta cu serioase probleme legate de transferuri, clubul primind din partea FIFA interdictia de a achizitiona fotbalisti timp de un an, dupa cazul Mexes. Astfel, in vara lui 2004, Auxerre a acuzat pe AS Roma ca a semnat un contract cu Philippe Mexes, desi acesta era legitimat inca la gruparea franceza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea