Social

Cristi Chivu s-a accidentat din nou!

Capitanul nationalei Romaniei a fost titular in egalul cu Lazio, scor 1-1, disputat sambata seara, insa a iesit accidentat in minutul 72, in urma unui atac dur venit din partea unui adversar.

Medicii lui Inter vor da astazi un verdict in cazul romanului, care in ultimele cinci meciuri a jucat cu probleme la umarul stang.

In alta ordine de idei, presa italiana l-a criticat pe fundas pentru evolutia din meciul respectiv. „Mijlocasii laziali au penetrat mult pe partea sa si de aceea a fost nevoie sa fie impins Cambiasso.

A riscat foarte mult cand l-a cosit pe Behrami in suprafata de pedeapsa, dar spre norocul sau arbitrul nu a acordat penalty", a scris "Il Tempo", care i-a acordat doar nota 5.5. In schimb, prestatia lui Radu Stefan a fost mult mai apreciata. "Tehnica si precizia de care da dovada il fac util atat in atac, cat si in defensiva", a scris site-ul goal.com, care l-a notat pe fostul dinamovist cu 7.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea