Social

Cristi Chivu - criticat din nou de presa italiana

Capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu , a fost criticat din nou de presa italiana , ca urmare a evolutiei sale din meciul pe care echipa sa, AS Roma , l-a cistigat duminica, in deplasare, cu 1-0, in fata formatiei Perugia, in etapa a 16-a a din Serie A.

Internationalul roman a primit nota cinci din partea publicatiilor Corriere della Sera si Liberta, in timp ce Samuel, Mancini si Emerson au fost notati cu sapte. Chivu a suferit o contractura la piciorul sting si a fost inlocuit, la pauza, cu grecul Traianos Dellas.

Presa italiana a titrat ca Roma a avut destul noroc prin golul inscris de Mancini in debutul meciului, deoarece, pe parcursul intilnirii, formatia antrenata de Fabio Capello a suferit destul de mult. In urma acestei victorii, Roma se mentine in fruntea clasamentului, la trei puncte distanta de AC Milan, care are un meci mai putin disputat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea