Social

#cristi chivu #inter milano #fotbal #titlu #italia #serie a

Cristi Chivu, al doilea titlu la Inter Milano

Inter Milano a castigat al patrulea titlu consecutiv de Serie A, in urma infrangerii rivalei AC Milan. Pentru Cristi Chivu acesta este al doilea titlu castigat la echipa milaneza.

Echipa milaneza a castigat sambata al patrulea titlu consecutiv, al 17-lea din istoria clubului, chiar in care patronul, Mssimo Moratti, a sarbatorit implinirea a 64 ani.

Fotablistii de la Inter au primit vestea chiar inainte de meciul cu Siena, devenind campioana matematic prin infrangerea AC Milan la Udinese.

Antrenati de Jose Mourinho , milanezii i-au oferit un cadou deosebit patronului echipei. "Este pentru prima oara cand imi serbez ziua cu un titlu castigat. Jucatorii au putut sa-mi faca acest cadou minunat", a declarat Moratti, citat de Adevarul.

Acesta este al doilea titlu in Seria A al lui Cristi Chivu obtinut la Inter Milano. Primul titlu cucerit de fundas a fost alaturi de Ajax (Olanda), in 2002.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea