Social

#referendum #crin-antonescu #traian băsescu

Crin Antonescu: Traian Basescu nu ma impresioneaza personal, ma dezgusta

Crin Antonescu a declarat, marti, ca nu il impresioneaza afirmatiile lui Traian Basescu potrivit carora toti cei care au organizat "lovitura de stat" vor trebui sa raspunda in "fata institutiilor statului".

Presedintele interimar afirma ca este dezgustat de comportamentul lui Basescu, despre care spune ca este "incalificabil pentru un om de stat"

"Traian Basescu ameninta de cand il stiu si de cand ma stiu. (...) Teama exista in orice om, asa cum exista speranta, curajul, problema este daca o invingi sau nu. Eu am invins-o de mult si amenintarile lui Traian Basescu nu ma impresioneaza personal, ma dezgusta, pentru ca este incalificabil ca un om care a fost sef de stat, care vrea sa mai fie, care este supus acestui examen public, sa ameninte", a declarat Antonescu.

Intrebat daca isi mentine decizia de a demisiona in cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum, el a precizat ca decizia sa este luata, este ferma si va fi anuntata la momentul potrivit.

"Eu am proprietatea vorbelor mele si am de 20 de ani, de cand fac politica, proprietatea, intelesul si responsabilitatea declaratiilor mele. Decizia mea este luata, este una ferma, este una in conformitate cu toate principiile dupa care am facut si fac politica, si va fi anuntata in momentul potrivit", a spus Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea