Social

#presedinte interimar # usl #crin-antonescu

Crin Antonescu: Toti cei care au profitat de pe urma regimului Basescu sa stea acasa pe 29 iulie

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul USL desfasurat la complexul Romexpo din Bucuresti, ca cei care au profitat de pe urma regimului Basescu si s-au imbogatit sa stea acasa pe 29 iulie, in ziua referendumului. Antonescu este de parere ca la vot trebuie sa vina doar romanii cinstiti.

"Basescu si grupul lui de profitori, de corupti, de evazionisti fiscali, de propagandisti mincinosi, platiti din bani furati din buzunarele voastre, ei le spun romanilor: 'Stati acasa, stati la locul vostru, faceti-va ca nu existati, lasati-i pe ei in continuare sa conduca tara, sa fure tara, sa umileasca tara, sa o faca de rusine'", a declarat Crin Antonescu.

"Toti cei care au profitat de pe urma regimului Basescu si s-au imbogatit furand din banii tuturor romanilor, sa stea acasa, toti cei care au mintit si mint din banii lui Basescu sa stea acasa, iar cei carora le place sa fie mintiti si umiliti, sa stea acasa", a mai spus presedintele interimar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea