Social

#dinu patriciu #pnl #radu duda #crin-antonescu

Crin Antonescu si Principele Radu conteaza amandoi pe Patriciu

Crin Antonescu si Principele Radu al Romaniei considera amandoi ca vor fi sustinuti pentru alegerile prezidentiale de omul de afaceri liberal, Dinu Patriciu .

Membru al PNL, Dinu Patriciu, singurul roman din topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, a lasat sa se inteleaga ca ii va sustine pe ambii candidati la Presedintie.

Crin Antonescu este multumit de faptul ca o omul de afaceri a declarat ca-l sustine "cu toate fortele". "Cred ca nici nu putea da niciun alt raspuns atata vreme cat e membru al PNL, un membru disciplinat si devotat al partidului", a comentat Antonescu, citat de Evenimentul Zilei.

Antonescu, care a fost numit "Obama al Romaniei" dupa ce a castigat alegerile pentru sefia PNL isi disputa gratiile lui Patriciu cu Principele Radu, sotul Principesei Margareta, care a primit si el semne de sprijin in campanie din partea omului de afaceri.

"Sa stiti ca reputatia de foarte mare om de afaceri a lui Dinu Patriciu e o carte de vizita suficienta ca sa nu ai de ce sa iti fie rusine sa spui despre asta. Multi oameni de afaceri de calibru din Romania sunt oameni care au avut de-a lungul anilor usa deschisa la Casa Regala ", a spus Printul Radu Duda, intr-un interviu la TVR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea