Social

#crin-antonescu #ministrul justitiei #aprobare csm #mona pivniceru

Crin Antonescu: Numirea Monei Pivniceru la Justitie se va face numai dupa aprobarea CSM

Presedintele interimar Crin Antonescu a anuntat, miercuri, ca decizia in ceea ce priveste numirea Monei Pivniceru la conducerea Ministerului Justitiei ramane valabila, iar ea va prelua acest post numai dupa ce va primi aprobarea Consiliului Suprem al Magistraturii pentru detasarea din functia pe care o ocupa.

"O precizare in legatura cu Ministerul Justitiei: domnul prim-ministru Victor Ponta este in acest moment ministrul interimar al Justitiei, se cunoaste propunerea privitoare la doamna judecator Pivniceru, propunere pe care o agreez pe deplin si o salut", a declarat Antonescu.

"Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere", a mai spus presenditele interimar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea