Social

#ludovic orban #presedinte #prim vicepresedinte #pnl #crin-antonescu

Crin Antonescu nu vrea sa se asocieze cu Ludovic Orban

Crin Antonescu nu vrea sa candideze in cu Ludovic Orban. Desi avea o intelegere cu Orban pentru a-l sustine pentru functia de prim vice-presedinte, Antonescu a dat inapoi, considerand ca cele doua nu sunt legate.

Contracandidatii lui Orban sunt fostul ministru al Apararii, Teodor Atanasiu , si Marian Petrache, seful filialei Ilfov a PNL. Si numele lui Teodor Melescanu a fost vehiculat pentru functie in contextul unui tandem cu Calin Popescu Tariceanu, dar fostul ministru a hotarat sa candideze pentru o functie de vicepresedinte . Melescanu a votat impotriva crearii noii functii de prim vice-presedinte.

"Nu voi propune in cadrul Congresului exprimarea unui vot la pachet pentru cele mai importante functii din partid. Nu candidez in tandem. Sunt doua functii distincte, cea de presedinte, pentru care candidez eu si domnul Tariceanu, si cea de prim-vicepresedinte, la care candideaza pana in prezent vreo patru colegi. Nu este nici o legatura intre cele doua functii", a afirmat Antonescu, citat de Romania Libera.

La congresul PNL pentru alegerea functiilor va lua cuvantul fostul presedinte al tarii Emil Constantinescu si vor fi prezenti si , si Dinu Zamfirescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea