Social

#coalitie guvernamentala #guvern psd pd-l #emil boc premier #theodor stolojan premier #traian băsescu

Crin Antonescu: Majoritatea PSD-PD-L nu este solida, ci doar obeza

Cu toate ca acordul politic pentru guvernare dintre PSD si PD-L inseamna 70% sustinere in Parlament, aceasta majoritate nu este solida, ci obeza, a apreciat, marti, vicepresedintele PNL Crin Antonescu.

"Majoritatea parlamentara nu dovedeste pentru noi ca ar fi solida, ci doar obeza. Doar FSN, in 1990, avea doar 67%. Nu este suficient ca Guvernul sa fie puternic", a declarat Antonescu la Antena 3.

Tocmai pentru ca programul de guvernare al coalitiei guvernamentale PSD+PC-PD-L nu este unul solid, Antonescu a anuntat ca liberalii nu isi vor da girul pentru el: "PNL nu va vota programul. Asa cum este facut, nu reprezinta o garantie".

Vicepresedintele PNL a amintit ca PD-L a facut in campania electorala promisiuni de care nu se tine: Stolojan premier si Monica Macovei la Justitie, or premierul desemnat s-a retras, iar pentru Ministerul Justitiei se vrea un independent.

"PD-L a facut niste angajamente in campania electorala: Stolojan premier, Monica Macovei la Justitie. Stolojan nu mai e, la Justitie vor independent", a acuzat liberalul, adaugand ca democrat-liberalii au facut promisiuni "cu foarte mare usurinta si acum nu se tin de ele". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea