Social

#presedinte #crin-antonescu #traian băsescu #intalniri oficiale

Crin Antonescu explica de ce nu participa la intalnirile oficiale cu presedintele Basescu

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a explicat, duminica seara, la Antena 3, de ce a refuzat sa participe la intalnirile oficiale cu presedintele Traian Basescu, inclusiv la ceremonia de investire a lui Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii.

"Prezenta la Cotroceni ar fi insemnat sa recunosc legitimitatea ca presedinte a lui Traian Basescu. Traian Basescu este ilegitim", a spus Antonescu, care a precizat ca va proceda la fel si dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Liderul liberal spune ca vor exista si unele exceptii. Astfel, el va participa la manifestarile de 1 decembrie de la Arcul de Triumf. De asemenea, el ar putea sa fie prezent la Cotroceni la investirea noului Cabinet, rezultat in urma alegerilor de luna viitoare.

Pe de alta parte, Crin Antonescu si-a exprimat nemultumirea fata de atitudinea lui Calin Popescu Tariceanu, fostul presedinte al PNL, pe care-l acuza ca a facut "declaratii basiste" in Parlamentul Romaniei.

"Calin Popescu Tariceanu a reluat doua teze basiste in Parlament, in mod absurd. Ca nu am absorbit decat 10% din fondurile europene si ca noi, liderii USL, facem declaratii antieuropene. Evident ca ma supar cand aceste teme basiste sunt reluate", a spus Antonescu.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea