Social

# florin buliga #crima brasov # criminal brasov #criminal

Criminalul din Brasov, pretentii dupa gratii. Ce le-a cerut politistilor este halucinant

Florin Buliga, barbatul care si-a ucis intreaga familie dupa ce a avut o revelatie religioasa, are pretentii exagerate dupa gratii.

Acesta sustine ca familia lui este intr-un loc mai bun acum si ca spune ca le-a salvat sufletele celor dragi. Mai mult, el a marturisit in fata anchetatorilor ca a ales aceasta perioada inainte de Paste deoarece acum mor doar persoanele alese.

Florin Buliga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si are dreptul la vizita doar de la doua persoane. Conform Libertatea, criminalul este inchis intr-o celula cu inca patru detinuti, iar singurii care il pot vizita sunt o cumnata si un prieten de-al sau.

Cei doi au fost deja sa-l vada, insa pentru ca au ajuns dupa programul de vizita, au putut doar sa lase un pachet pentru acesta. Asasinul de la Brasov a primit fructe si bani. Cu banii respectivi si-a cumparat tigari. Mai mult de atat, criminalul are si pretentii de cand este inchis. A cerut sa i se dea mancare fara carne, pretinzand ca tine post.

Barbatul nu regreta faptele sale si spune ca ii pare rau doar ca afacerile sale se vor destrama acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea