Social

#gardience #criminala de la metrou #magdalena serban #penitenciar #atac

Criminala de la metrou, pericol pentru societate! A atacat trei gardience in penitenciar

Magdalena Serban, femeia care a impins o tanara in fata metroului, in statia Dristor 1, si a incercat sa omoare o alta tanara, pare sa urasca toate femeile. Aceasta a atacat in penitenciar trei gardience si are un comportament extrem de violent.

 

Femeia a spart si a rupt tot ce a gasit in celula de la Spitalul-penitenciar Jilava. Femeia pare sa aiba reale probleme de sanatate si de stapanire a controlului. In vizorul acesteia a intrat si personalul de la Spitalul-penitenciar Jilava care se ocupa de paza sa, potrivit libertatea.ro.

Criminala de la metrou a atacat trei gardience, fara sa fi avut vreun conflict înainte cu acestea. Magdalena Serban si-a revarsat toata furia asupra lor. Asta dupa ce a rupt si a spart tot ce se putea din celula. Din fericire, in ajutorul gardiencelor atacate au sarit alti angajari ai puscariei, acestea scapand tefere.

In urma celor intamplate, Magdalena Serban, criminala de la metrou, va fi cercetata si pentru ultraj.

Acest episod confirma faptul ca Magdalena Serban este un pericol pentru societate, deoarece nu se poate opri din a face rau persoanelor din jurul sau, dar in special pentru femei, pe care pare sa fi prins o ura sora cu moartea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea