Social

#sentinta criminala de la metrou #condamnare pe viata #criminala de la metrou # magdalena serban inchisoare #magdalena serban # condamnare la inchisoare

Criminala de la metrou, condamnata pe viata!

Criminala de la metrou a fost condamnata la inchisoare pe viata! Magdalena Serban, femeia care a impins o tanara in fata metroului si a incercat anterior sa faca acelasi lucru cu o alta tanara si-a recunoscut faptele. Procurorii au cerut condamnarea pe viata in cazul acesteia.

Magdalena Serban si-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor si a marturisit ca regreta ceea ce a facut si ca vrea factura daca va plati daune morale familiei tinerei pe care a ucis-o.

"Noi apreciem ca a actionat cu intentie, a prevazut urmarile. Va solicitam sa aveti in vedere criteriile generale. A savarsit actiunile contra vietii intr-o modalitate extrem de grava din care rezulta ferocitatea si cruzimea inculpatei. Pe latura penala, noi solicitam pedeapsa in detentie de 10 ani pentru tentativa de omor. Pentru omor, solicitam condamnare detentine pe viata si pedepse accesorii", a spus procurorul in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, potrivit ele.ro.

La randul sau, in ultimul cuvant din proces, Magdalena Serban a spus in fata instantei ca si pentru ea a fost o trauma tragedia de la metrou si ca inca este socata.

"Regret faptele comise si luati in calcul boala de care sufar. Am fost la ospiciu si in Spania. As vrea ca tot ce platesc sa fie cu factura (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru ca eu sunt gestionara. Si acum sunt socata de ce s-a intamplat. si sufar foarte mult, si pentru mine este o trauma", a spus Magdalena Serban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea