Social

Criminalistii bucuresteni au reusit, dupa doar doua luni, sa dea de urma faptuitorilor asasinatului din strada Nerva Traian. Iulian Vasilescu , de 48 de ani, din Bucuresti, si Otilia Feraru, de 36 de ani, din judetul Ialomita, amandoi boschetari , au fost arestati si sunt cercetati de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat, deosebit de grav.

Din nefericire, victima, al carei cadavru a fost incendiat de catre Otilia Feraru in incercarea de a sterge urmele asasinatului, este in continuare neidentificata. Medicii legisti au reusit sa determine ca barbatul si-a gasit sfarsitul din cauza unor lovituri puternice aplicate cu un obiect contondent, la cap, dar nu au putut face nimic in privinta identificarii victimei.

Reamintim ca pe 7 noiembrie 2005, politistii de la Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au fost sesizati ca intr-o cladire dezafectata din strada Nerva Traian numarul 33 se afla cadavrul carbonizat al unui barbat. Data fiind locatia unde a fost gasit cadavrul, precum si urmele tipice descoperite la fata locului, politistii au mers din prima pe pista unei crime intre boschetari.

Se pare ca, dupa o betie crancena, intre cei doi faptuitori si victima a intervenit un conflict spontan, solutionat de Iulian Vasilescu prin cateva lovituri cu un corp dur in capul dusmanului ad-hoc. Ulterior, dupa ce aburii alcoolului s-au mai risipit, iar cei doi s-au lamurit ca barbatul e mort de-a binelea, Otilia Feraru a incercat sa incinereze trupul, fara prea mare succes, dupa care faptasii au parasit cladirea, in cautarea altui adapost. (A. N.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea