Social

# creste incidenta cazurilor #incidenta cazuri #bucuresti #scenariul rosu #covid-19 #coronavirus

Creste rata infectarilor Covid in Bucuresti! Alte 4 judete, in scenariul rosu

Rata de incidenta a cazurilor de coronavirus continua sa creasca in Bucuresti. In alte patru judete rata este in continuare de peste 3 cazuri la mia de locuitori, cel mai grav afectat fiind judetul Timis cu o rata de infectare de 5,24 la mia de locuitori.

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de catre Directiile de Sanatate Publica, la nivelul Municipiului Bucuresti si al judetelor.

Potrivit datelor anuntate de oficiali continua sa creasca rata de incidenta a cazurilor in Bucuresti, ajungand la 3,46. In ultimele 24 de ore au fost depistate 739 de persoane infectate cu noul coronavirus in Capitala. Alte patru judete se afla in scenariul rosu: Brasov (3,37), Cluj (3,32), Ilfov (3,92) si Timis (5,24).

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 5.010 cazuri noi de persoane infectate. Situatia din spitale ramane critica! Sunt internate 10.515 de persoane, dintre care 1.166 de pacienti sunt internati in stare grava in sectiile ATI.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea