Social

# majorare indemnizatii #indemnizatii mame #indemnizatii #mame

Cresc indemnizatiile. Cine va primi un stimulent de la stat

Mamele care sunt platite pe drepturi de autor nu vor ramane fara indemnizatii, a anunta premierul Romaniei, Viorica Dancila.

Aceasta a declarat ca aceasta scapare din legislatie ca fi rezolvata cat mai curand posibil printr-o ordonanta de urgenta


"Remediem astăzi o scăpare din legislaţie, astfel încât persoanele care obţin venituri din drepturile de proprietate intelectuală să beneficieze de indemnizaţii pentru creşterea copilului pe măsura veniturilor realizate. Aşadar, armonizăm prevederile Codului fiscal cu cele referitoare la stabilirea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit. Prin completarea legislaţiei vom introduce şi veniturile obţinute din proprietate intelectuală în categoria sumelor care se iau în considerare la stabilirea indemnizaţiei pentru creşterea copilului", a precizat Viorica Dăncilă.

Astfel, toate mamele care au fost afectate vor beneficia de recalculare si de plata pana la finalul acestui an a diferentei rezultate, arata un proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Muncii, citat de Economica.net.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea