Social

Craioveanu iese din ghete

Nemultumit ca a fost convocat la doar zece partide din 22 ale formatiei sale, Getafe, atacantul roman intentioneaza sa se retraga din fotbal la finalul campionatului.

La aproape 38 de ani, Gheorghe Craioveanu ( foto ) a decis sa se retraga din fotbal, dupa ce anul trecut a fost convins de suporterii formatiei spaniole Getafe sa continue alaturi de echipa. Desi, potrivit unui editorialist al cotidianului iberic As, fostul international roman a fost piatra de temelie pe care Angel Torres (n.r. - antrenorul echipei) a inceput sa construiasca un Getafe de prima liga, tehnicianul nu l-a utilizat decit in zece dintre cele 22 de meciuri ale sezonului si nu mai mult de 170 de minute. Neconvocarea la ultima partida din campionat, contra lui Deportivo Alaves, a fost picatura care a umplut paharul. Era practic pentru prima oara in cariera mea cind nu am fost convocat intr-o partida de pe teren propriu si a fost foarte suparator, mai ales pentru cineva care a dat totul pentru Getafe, a sustinut Craioveanu . Dupa ce va agata ghetele in cui, romanul intentioneaza sa ramina alaturi de clubul aflat, in aceste momente, in lupta pentru evitarea retrogradarii . Cel mai probabil,

intr-o functie administrativa. Eu nu am putut dormi duminica, pentru ca am fost in tribuna, si nici nu mi-as putea tine rezerva vreun prieten. Nu sint facut pentru aceste lucruri, a intarit Craioveanu convingerea de a nu deveni antrenor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea