Social

#vreme primavara #vremea craciun #starea vremii #craciun #conditii meteo

Craciun sau inceput de primavara? Iata cum va fi vremea in preajma Sarbatorilor

Nu vom avea parte de zapada in preajma acestui Craciun. Meteorologii anunta temperaturi ridicate pe parcursul intregii saptamani, valorile termice fiind cu mult peste normele climatologice specifice acestei perioade. Iata cum arata prognoza meteo pentru perioada urmatoare!

Luni, se anunta sanse de ploaie in nordul si nord-estul tarii, unde temperaturile vor stationa in jurul valorii de grade Celsius. In restul Romaniei, cerul va fi partial noros, iar mercurul din termometre va urca pana la 7-8 grade Celsius.

Marti si miercuri vremea continua sa se incalzeasca, valorile maxime inregistrate in timpul zilei urcand pana 13-14 grade Celsius in majoritatea regiunilor. Local, in Maramures si in Crisana, sunt posibile ploi trecatoare.

Craciunul va veni cu temperaturi destul de ridicate. In zonele depresionare din interiorul arcului carpatic se vor inregistra temperaturi de 3-4 grade Celsius. In schimb, zona de sud si sud-est a tarii este afectata de un val de aer cald, valorile termice prognozate fiind de 11-12 grade.

Abia de vineri se inregistreaza o scadere treptata a temperaturii la nivelul intregii tari, spre sfarsitul saptamanii fiind asteptate maxime de doar 2-3 grade Celsius in toate regiunile.

Sursa foto: copypast.ru
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea