Social

#cozmin gusa #dna #mihai morar #desfiintare #traian băsescu

Cozmin Gusa crede ca Basescu va incerca sa desfiinteze DNA

Cozmin Gusa , noul consilier al lui Mircea Geoana, a declarat ieri ca il banuieste pe Traian Basescu de o incercare de a desfiinta DNA. 

Gusa spune ca are informatii conform carora cazul Popoviciu , anchetat de DNA, il va determina pe presedinte sau pe un apropiat al lui sa incerce sa desfiinteze DNA.

"Traian Basescu a deschis ochii intr-o dimineata in anul 2009 si si-a dat seama ca DNA, organism pe care l-a invocat atata subliminal ca l-ar deservi in lupta lui cu Hidra din mediul de afaceri nu-l mai deserveste. Cel putin in cazul Popoviciu. Popoviciu era ultimul om care putea fi arestat din punctul de vedere al lui Traian Basescu. Nici Basescu nu stie ce a scris Puiu Popoviciu in cele 24 de ore in care a fost incarcerat. Nu stie si-i e frica de ceea ce ar fi putut scrie Popoviciu acolo. Poate ca n-a scris nimic, poate ca a scris ceva", a spus Cozmin Gusa pentru Gandul.

Daniel Morar , procurorul-sef al DNA, nu a vrut sa comenteze declaratiile lui Gusa, dar a subliniat faptul ca DNA face parte din Parchetul General, deci nu poate fi desfiintata.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea