Social

#cozmin gusa #pensionari militari

Cozmin Gusa, catre pensionarii militari: "Sunteti niste privilegiati, care nu ati facut nimic"

Cozmin Gusa s-a certat cu doi pensionari militari intr-o emisiune la Realitatea TV, numindu-i privilegiati si acuzandu-i ca au aparat regimul comunist .

"Sigur ca m-am enervat atunci cand, dupa ce le-am spus ca protesteaza doar acum ca le-a ajuns lor cutitul la os si ca n-au facut nimic pentru altii, si nici inainte de 89, ca sa scape de Ceausescu, ei mi-au spus ca rolul lor este sa apere patria si conducatorul", a declarat Cosmin Gusa , pentru Gandul.info.

Gusa a avut un atac dur la adresa pensionarilor militari care protesteaza doar la reducerea pensiilor proprii.

"Sunteti niste privilegiati, care nu ati facut nimic tot timpul. Daca veneati in ajutorul categoriilor profesionale care au creat valoare in Romania, care au fost defavorizate anul trecut, v-as fi apreciat foarte mult. Dar v-ati apucat sa zbierati acum, cand va sunt afectate drepturile dumneavoastra. Situatia in Romania este prea disperata ca sa mai accept populisme din astea", a spus Gusa in emisiunea "Realitatea te priveste", dupa ce a aflat ca unul dintre pensionari are o pensie de aproape 4.000 lei.

"Nu mai jigni! Esti un nesimtit la fel ca si cei din guvernele astea", i-a raspuns Adrian Hozoc, colonel in rezerva.

"Le spui un lucru cat se poate de real si ei sar imediat la tine, te jignesc, iti vorbesc la pertu, de parca ai fi ordonanta lor. Obedienti fata de superiori si lipsiti de respect fata de ceilalti, asta sunt", a mai spus Cozmin Gusa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea