Social

Cotonogarii cu pretentii de gentlemani

Odata cu apropierea alegerilor, Basescu si Tariceanu s-au reintors pe maidan. Au reluat cotonogeala pe voturi. Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample. Alegerile locale bat la usa si trebuia facut ceva. Iar politicienii de Dambovita se pricep cel mai bine la scandal. Isi trag scatoalce, fara sa le pese ca, in ploaia de lovituri, ar putea scapa Romaniei cate un pumn in plina figura.

Dupa ce se caftesc mai abitir decat golanasii de cartier, presedintele si premierul au ipocrizia, nemarginitul tupeu sa pretinda ca, de fapt, nu sunt niste cotonogari grobieni, ci niste gentlemani perfecti, care au grija ca Romania sa ramana virtuoasa in ochii Occidentului.

„Am o rugaminte : lasati jocurile de acasa, acasa! Sa nu le mutam la Bruxelles! Daca vreti un punct de vedere despre asta, discutam la Bucuresti. Conduita mea si a primului-ministru a fost ca, indiferent ce dispute am avut acasa, in situatiile in care am fost impreuna sa reprezentam Romania, n-am dat semnale divergente .

 

Continuarea in Evenimentul Zilei

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea