Social

#cosuri cadou metro #cosuri-cadou #metro

Cosurile cu bunatati de la METRO, cadouri de Paste pentru orice buget

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatoarea Pastelui. Fiecare dintre noi se gandeste deja la curatenia casei, la preparatele pe care le va pune pe masa festiva, dar si la darurile pe care le va oferi. Si mereu cand vine vorba despre cadouri ajungem intr-o mare dilema. Ce e bine sa oferim?

Din experienta iti spunem ca cel mai usor este sa alegi cosuri cadou pentru Paste. Sunt practice, arata elegant, sunt deja pregatite, astfel ca nu va mai trebui sa alergi printre rafturi pentru a „compune” un cadou complet si reprezinta o varianta la indemana pentru orice tip de buget.

METRO are o multime de idei in acest sens. In perioada 20.03-30.04.2016, iti poti alege unul sau mai multe cosuri cadou pe care retailerul le-a pregatit. Oferta este prezentata pe larg in Catalogul METRO, dar iti vom oferi in continuare cateva detalii si sugestii pentru a-ti face alegerea mai usoara.

In primul rand, iti spunem ca vei gasi cosuri cadou potrivite oricarui tip de persoana, indiferent ca vorbim despre oameni foarte dragi din familie, prieteni, cat si de colegi sau parteneri de afaceri. Mai trebuie sa amintim faptul ca vorbim despre o varietatea mare de produse in aceste cosuri, de la produse traditionale romanesti, pana la delicatese italienesti sau frantuzesti.

Si asta pentru ca specialistii METRO au avut grija sa creeze cosul cadou de Paste perfect pentrul fiecare persoana in parte. Iar daca te grabesti sa achizitionezi pana pe data de 10 aprilie cosuri cadou primesti un discount de 3% pentru fiecare dintre pachetele din catalog, indiferent de cantitate.

Iata cateva exemple de cosuri cadou pentru orice buget:

Pachet Traditii Romanesti

In mod traditional, un vin bun si un cozonac proaspat delicios nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa in ziua de Paste. Si pentru ca orice roman conservator se gandeste in primul si in primul rand la aceste doua produse, vino in intampinarea unei persoane dragi cu pachetul Traditii Romanesti, care contine o sticla de vin rosu Legenda Vie si un cozonac cu nuca si cacao de la Bunatarie, ambele produse fiind ambalate intr-o cutie usor de transportat. Pretul: 23,39 de lei.

Cos Momente Romanesti

Si pentru ca vorbeam de traditii autohtone, iti sugeram cosul Momente Romanesti. Fursecuri cu ciocolata, un salam de biscuiti, o pasca delicioasa si un borcan cu gem de capsuni, ambalate frumos intr-o tavita din carton langa care este asezata o figurina ou cu lumanare. Totul la 43,39 de lei.

Cos Yellowish

 

METRO a pregatit si pachete de lux, cu produse atent selectionate, astfel incat sa satisfaca orice pretentii. Un astfel de exemplu este cosul Yellowish, printre produsele caruia vei regasi praline, cafea Lavazza, un Panettone ambalat cu decor hand made, dar si ciocolata cu menta si lamaie. Pretul: 194,49 de lei.

Cos Pirat Treasure

 

Un cadou cu pretentii este reprezentat de cosul Pirat Treasure. Acesta impresioneaza nu doar prin produsele care il compun – cafea Lavazza Expreso Italiano, o cutie cu Panettone, o sticluta cu ulei de masline, mini trufe, o sticla de whisky Jonhnie Walker, alaturi de praline asortate – asezate toate intr-un cufar din lemn excelent lucrat care ulterior se poate transforma intr-o piesa de decor foarte interesanta. Pretul: 399,99 de lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea