Social

#scandal #antena 1 #pro tv #showbiz #costin marculescu #veete intern

Costin Marculescu, destainuiri socante. Uite cu cat e platit ca sa faca scandal la TV!

Actorul Costin Marculescu a reusit sa starneasca un intreg scandal care pune acum pe jar sefii din Antena 1 si Pro TV. El ar fi declarat ca a primit 1.000 de euro de la Pro TV, ca sa faca scandal in studio, evident, pentru audienta.

Costin Marculescu s-a casatorit de curand cu Ella. Tanara ar fi incheiat initial un contract cu postul Antena 1 pentru a oferi in exclusivitate detalii cu privire la nunta. Insa, intre timp, Costin Marculescu s-a certat cu Mara Banica, angajata a Antenei, si, impreuna cu sotia sa, a plecat de la postul din Baneasa la cel din Pache Protopopescu. Motivul principal, sustin surse citate de ziarulring.ro, sunt banii.

Sursa foto: libertatea.ro

"Cei de la PRO i-au creat toate conditiile si a semnat cu ei. I-au dat 1.000 de euro lui, iar Ellei tot atat. Producatorii de la Antena doreau ca cei doi sa se certe in timpul emisiunii. Pai de ce sa se certe?", au declarat surse apropiate cuplului.

Intrebat daca aceste detalii sunt adevarate, Costin Marculescu a spus ca "in medie, pe an, din aparitiile tv, spectacole si ale evenimente, reusesc sa strang cam un miliard si jumatate de lei vechi".

Citeste si:

5 vedete ajunse pe mana politiei. De ce infractiuni au fost acuzate peste granita

Cele mai dulci imbratisari dintre vedete si copiii lor. Te topesti de drag!

Limbaj de mahala. 3 vedete care injura ca la usa cortului

Au cautat succesul, dar le-a umilit audienta. 6 vedete puse la zid de public

Sursa foto: ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea