Social

#apartamente cosmopolis #complex rezidential cosmopolis #preturi cosmopolis

Cosmopolis, apartamente noi cu discount de pana la 20%

In aceasta perioada piata imobiliara inregistreaza o crestere avantajoasa atat pentru dezvoltatori, cat si pentru cumparatori, pentru ca vedeta sezonului sunt locuintele noi.  Cei care cauta un apartament se orienteaza spre cele nou construite, eventual intr-un complex rezidential, astfel incat sa le fie indeplinite standardele de confort in locuinta si in exterior.

Dezvoltatorii sunt la randul lor avantajati atunci cand pot intampina punctual cererea, cu apartamente la standarde europene, perfect finisate si amplasate in zone linistite, cu aer curat. Deasemenea este important ca posibilitatile de achizitiona o casa noua sa fie cat mai flexibile si diversificate, incluzand programul “Prima Casa”. Prin acest program a fost incurajata diversitatea ofertei de apartamente noi in marje mici de pret.

Complexul rezidential Cosmopolis
este in primul rand al povestilor de succes in acest domeniu, calitatea ofertei atragand multi cumparatori doar in 2013, noi locatari care s-au alaturat unei comunitati de peste 1700 de rezidenti. Pentru a veni in ajutorul celor care sunt in cautarea unei locuinte noi si accesibile, preturile la studiouri si apartamente in Cosmopolis au fost reduse, incepand cu studioul tip 1, redus de la 39.000 euro la doar 29.900 euro!

Pentru ca facilitatile, siguranta si confortul  sunt atu-ul unui compex rezidential la standarde europene, in Cosmopolis regasiti tot ceea ce un mic oras are nevoie: cafenea, pizzerie, farmacie, gradinita, curatatorie, locuri de joaca pentru copii, spalatorie auto, supermarket, terenuri de sport, toate pazite 24/24.

Nou-venitii in Cosmopolis  vor intra intr-o comunitate formata in spiritul civilizatiei si confortului, care se bucura din plin de avantajele naturii din zona de Nord.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea