Social

#moti #radoi #chivu #fotbal #transfer

Cosmin Moti va ajunge la Lazio, daca Stendardo se va transfera la Inter

Jucatorul lui Dinamo, Cosmin Moti , are mari sanse sa fie achizitionat de Lazio Roma , daca aparatorul gruparii din capitala Italiei, Guglielmo Stendardo, va fi cumparat de Internazionale Milano, care se afla in cautarea unui fundas central, informeaza Corriere dello Sport.

Publicatiile din Peninsula sustin ca oficialii echipei la care evolueaza si internationalul roman Stefan Radu vor dispune de banii necesari realizarii tranzactiei, daca il vor ceda pe Stendardo la formatia nerazzurra.

Conducatorii lui Lazio si oficialii dinamovisti au purtat, in mai multe randuri, discutii pe tema transferului lui Moti in Italia, insa cele doua parti nu s-au inteles atunci cand a venit vorba de aspectul financiar al tranzactiei.

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat recent ca nu este dispus sa se desparta de jucatorul adus de la Universitatea Craiova.

Deoarece Inter este lipsita de aportul mai multor fotbalisti de profil defensiv, precum Cristian Chivu, Walter Samuel, Ivan Cordoba, Marco Materazzi sau Patrick Vieira, antrenorul Jose Mourinho a cerut sa fie transferati jucatori care sa ii inlocuiasca pe cei indisponibili. Printre numele vehiculate a fost si cel al stelistului Mirel Radoi.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea