Social

Cosmetice si parfumuri frantuzesti pentru caini rasfatati

O simpla ocheada aruncata prin magazinele de specialitate este cea mai clara dovada ca vechea zicala "viata de caine" si-a schimbat complet intelesul. Animalele de companie pot beneficia, si la noi, de servicii si tratamente la standarde comparabile cu cele din lumea buna a cateilor occidentali. Au la dispozitie cabinete veterinare, saloane de cosmetica si pensiuni canine, unde personalul ii trateaza cu cea mai mare grija si... respect. Ultimul racnet al modei il reprezinta, insa, parfumurile frantuzesti pentru catei. Posesorii de animale (si bani) cumpara pe capete flacoanele fara sa se uite la pret.

"Seduction", pentru ea, "Macho", pentru el
Magazinul Animax, de pe bulevardul Turda nr. 117-119 este specializat in comercializarea produselor pentru animale de casa. Pe langa raioanele cu mancare si diverse jucarii, care de-acum sunt ceva obisnuit, firma ofera o gama variata de cosmetice. Potrivit lui Catalin Arghiroiu, consultant de vanzari, parfumurile sunt printre cele mai vandute produse. Pentru femele, un flacon de "Seduction" costa 434.000 lei vechi, unul de "Patchouli vanille", 340.000, in timp ce un "Macho" pentru masculi este 430.000. Cheltuiala merita, pentru ca mirosul tine in jur de o saptamana, asigura reprezentantii firmei. Cei care vor totusi sa scuteasca ceva bani, pot alege apa de colonie. Cu arome de fructe tropicale sau florale, acestea costa in jur de 210.000 de lei vechi. Juniorii pot fi si ei rasfatati. Un "Baby Powder Scent" costa in jur de 200.000 de lei vechi.

Sampoanele cu aloe vera fac blana mai matasoasa
Sampoanele cu aloe vera sau cele 2 in 1, cu balsam merg si ele bine la vanzare. Un sampon cu ulei de vizon pentru par uscat sau degradat este 256.000 de lei vechi, unul care spala blana, revigoreaza pielea si... asigura volum este 400.000, iar unul pentru juniori ajunge la 402.000 de lei vechi. Cumparatorii sunt insa foarte multumiti de spray-urile anti-pipi. Acestea nu numai ca inlatura mirosurile, dar daca spreiati pe covor sau pe piciorul fotoliului, irita mucoasa cainelui si acesta nu mai urineaza in locuri nedorite. Pretul unui asemenea produs este intre 255.000 si 280.000 lei de vechi.

Periute de dinti, unghiere si truse de ingrijire personala
Printre noutatile firmei se numara si periutele nemtesti cu cap dublu, acesta putand fi schimbat in functie de zona danturii supusa periajului. Un set compus din periuta si pasta de dinti cu menta costa 232.000 sau 453.000 de lei vechi. La magazinul animax gasiti si produse pentru ingrijirea completa a animalului. Ca sa scutiti un drum la salon, puteti cumpara o unghiera, care costa 180.000 lei, iar un cleste de unghii are pretul de 255.000 de lei. si la raioanele cu truse de ingrijire personala este adesea aglomeratie. "Cumparatorii nu vor sa-si chinuie animalele si de aceea aleg cu mare grija periile", spune Catalin. O trusa compusa dintr-o perie pentru blana deasa, una pentru blana fina si un pieptene special care desface caltii costa doar 265.000, in timp ce un set complet cu perii, unghiere si pila pentru unghii este 474.000 de lei vechi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea