Social

#record cazuri coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania #record negativ coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: Record absolut! 7.733 de cazuri noi si val de decese

Romania bate astazi trei recorduri negative: cea mai mare rata de infectare, cel mai mare numar de decese si cel mai mare numar de persoane la ATI.

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 7.733 de cazuri noi de coronavirus, din 30.336 de teste efectuate. Din pacate, 120 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. Este cea mai mare rata de decese raportata intr-o singura zi.

Pana astazi, 3 noiembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 258.437  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 7.733 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 7.273 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) sunt internati 974 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea