Social

#record cazuri coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: Inca un record negativ pentru Romania! 799 de noi infectari

Romania atinge un nou record de infectari cu noul coronavirus, cifrele ajungand astazi aproae de 800 de cazuri de noi infectari. In total, in ultimele 24 de ore au fost raportate 799 de noi infectari cu noul coronavirus.

Pana astazi, 17 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 35.802 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.598 au fost externate, dintre care 22.312 de pacienti sunt declarati vindecati, iar alti 2.286 de pacienti asimptomatici, au fost externati la 10 zile dupa depistare.

Mai mult, pana astazi, 823 de pacienti depistati cu noul coronavirus au fost externati la cerere.

Totodata, pana acum, 1.988 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 273 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea