Social

# coronavirus romania #coronavirus #romania

Coronavirus Romania: Al patrulea caz confirmat

A fost confirmat al patrulea caz de coronavirus in Romania. Este vorba despre un barbat din Timisoara, care a venit din Italia cu o femeie confirmata deja cu temutul virus.

La prima testare, rezultatul barbatului a fost negativ. Dupa a doua testare insa, lucrurile au stat diferit. Potrivit Realitatea PLUS, barbatul este asimptomatic, nu are febra. Cu toate acestea, dupa confirmarea rezultatului a fost solicitat transportul barbatului cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, din Timisoara.

"Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din Timisoara, care a fost contact cu femeia depistata pozitiv in data de 28 februarie 2020 si care s-a intors din Italia. Mai exact, barbatul a calatorit cu femeia de 38 de ani in acelasi avion, in partea dreapta a acesteia in data de 20 februarie 2020 cu o cursa care se intorcea din Italia", anunta Grupul de Comunicare Strategica, potrivit realitatea.net.

Barbatul se afla izolat la domiciliu din 28 februarie, impreuna cu familia.

In prezent, la nivel national, 42 de persoane se afla izolate la domiciliu.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea