Social

#decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 48.235 de cazuri si 2.269 de decese

 

 

 

Inca 1.182 de cazuri noi de coronavirus au fost confirmate in ultimele 24 de ore, in Romania. Au fost raportate 30 de decese, iar numarul pacientilor care sunt internati la ATI a crescut, ajungand in prezent la 377.

 

Pana astazi, 29 iulie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 48.235 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 26.446 au fost declarate vindecate, iar alti 3.870 de pacienti asimptomatici, au fost externati la 10 zile dupa depistare.

 

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1.182 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

Totodata, pana acum, 2.269 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

 

In acest moment in sectiile de Terapie Intensiva sunt internati 377 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea