Social

#ati coronavirus romania #record negativ coronavirus romania # teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 3.883 de cazuri noi si 193 de decese! Sectiile ATI, in colaps – 1.530 de persoane in stare grava

Un nou bilant al infectiilor de Covid a fost anuntat de autoritati. Potrivit datelor oferite, desi numarul de cazuri noi scade, tot mai multe persoane ajung in stare grava la spital. 1.530 de persoane se afla internate la ora actuala in sectiile ATI, starea acestora de sanatate fiind precara. 

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 3.883 de cazuri noi de coronavirus, din 35.795 de teste efectuate (23.890 de teste RT-PCR si 11.905 de teste rapide antigenice). Va reamintim ca testele au fost efectuate duminica, cand se fac de trei ori mai putine teste fata de o zi obisnuita a saptamanii. Din pacate, 193 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 13 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.012.373 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 915.464 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 3.883de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 25.441 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 13.661 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.530 de pacienti in stare grava, cel mai mare numar de pacienti internati in stare grava de la inceputul pandemiei.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea