Social

#decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 3.252 de cazuri noi! Situatia la ATI, ingrijoratoare

Sunt in continuare cazuri multe de coronavirus. Doar in ultimele 24 de ore au fost semnalate 3.252 de cazuri noi de coronavirus din putin peste 800 de teste efectuate. Sitatia la ATI este, in continuare, ingrijoratoare.

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 3.252 de cazuri noi de coronavirus, din doar 8.059 de teste efectuate. Din pacate, 109 persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 14 decembrie, decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 559.587 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 460.780 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 3.252 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 13.494 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 12.379 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.289 de pacienti in stare grava. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea