Social

# teste coronavirus romania # bilant coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 2.550 de cazuri noi si 77 de decese. Creste numarul pacientilor de la ATI

Autoritatile au anuntat un nou bilant al infectiilor cu noul coronavirus. Potrivit datelor raportate, in ultimele ore numarul de cazuri noi a scazut, insa a crescut numarul deceselor, dar si al pacientilor internati in sectiile ATI, in stare grava. 

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 2.550 de cazuri noi de coronavirus, din 30.874 de teste efectuate (24.608 de teste RT-PCR si 6.266 de teste rapide antigenice). Din pacate, 77 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 12 februarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 757.676 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 703.966 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 2.550 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 19.277 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 7.019 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 973 de pacienti in stare grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea