Social

#ati coronavirus romania # coronavirus romania #record negativ coronavirus romania # teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania

Coronavirus Romania: 2.323 de cazuri noi si 113 decese! Record sumbru la ATI – 1.529 de persoane in stare grava

Autoritatile au anuntat un nou bilant al cazurilor de coronavirus. Numarul de pacienti internati in stare deosebit de grava, la ATI, este in continua crestere. In ultimele 24 de ore au fost ocupate 1.529 de paturi ATI, in toata tara.  

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 2.323 de cazuri noi de coronavirus, din doar 9.150 de teste efectuate (7.152 de teste RT-PCR si 1.998 de teste rapide antigenice). Va reamintim ca testele au fost efectuate duminica, cand se fac de trei ori mai putine teste fata de o zi obisnuita a saptamanii. Din pacate, 113  persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 12 aprilie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.008.490 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 910.298 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 2.323 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 25.248 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 13.845 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.529 de pacienti in stare grava, cel mai mare numar de pacienti internati in stare grava de la inceputul pandemiei. .

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea