Social

#inmormantare Corneliu Vadim Tudor #deces Corneliu Vadim Tudor #corneliu vadim tudor

Corneliu Vadim Tudor, condus pe ultimul drum. Putini politicieni si-au luat ramas-bun de la el!

Astazi, la ora 12, Corneliu Vadim Tudor va fi inmormantat cu onoruri militare in Cimitirul Ghencea, acolo unde sunt ingropati si parintii sai. Slujba va fi oficiata de un sobor de 16 preoti, printre care se va afla si nasul sau de cununie. Va fi o ceremonie speciala, cu recitari de poezii si discursuri.

Pe traseul pe care va merge cortegiul funerar, se vor afla si politisti care sa dirijeze traficul, tinand cont ca va fi multa lume. Nu va fi blocata, insa nicio banda de circulatie. Jandarmii se afla si ei la inmormantare. Un dispozitiv de sase jandarmi va fi astazi la biserica.

Si la cimitir, aceeasi poveste. Vor fi si jandarmi civili, printre oameni. Politistii de la Sectia 10 sunt si ei ‎la biserica. Sunt tot in civil, infiltrat in multime, se uita dupa persoane suspecte.

Mii de oameni au venit sa-i aprinda o lumanare, insa foarte putini politicieni i-au fost alaturi.

Fostul senatorul PRM Marius Marinescu, liberalul Ioan Oltean si senatorul Dumitru Pelican i-au aprins o lumanare, in timp ce Gabriel Oprea, Klaus Iohannis si Nicolae Vacaroiu i-au trimis o coroana.

Pana si Oana Zavoranu, cu care Vadim a avut o relatie tumultoasa, plina de certuri spumoase si de impacari, si-a luat ramas-bun miercuri seara de la Tribun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea