Social

#edi iordanescu #cornel dinu

Cornel Dinu da de pamant cu Edi Iordanescu: "Este un copil fortat. Imi aduce aminte de UTC, taticutul fiind si secretar de partid"

Cornel Dinu l-a atacat pe antrenorul de la FCSB, Edward Iordanescu.

Dinamovistul a taxat in termeni duri discursul tehnicianului echipei lui Becali dupa egalul, 1-1, cu Sepsi.

Cornel Dinu nu l-a uitat nici pe tatal lui Edi, rivalul de la Steaua, Anghel Iordanescu.

"Edi Iordanescu a inceput cu discursul ca pe santier, cu indemnul ca avem foarte mult de munca. Nu stiu daca putem sa-l ajutam si noi. Sa facem rost de tarnacoape, sape, greble, de ceva. In fotbal se presupune ca exista o energie care trebuie s-o consumi ca antrenor, dar la ei e de gandire. Nu-l ajuta tarnacopul sau sapa.

Cei care trebuie sa munceasca sunt jucatorii. Discurs de genul asta imi aduce aminte de secretarii de UTM, UTC si chiar de partid, taticutul lui fiind si secretar de partid o perioada. Are ceva de propagandist in el si nu ma mira ca primul lucru care s-a sugerat la noul FCSB a fost jos militaria din pod. Cand ai spus asta, s-a terminat!

Este un copil poate fortat, si trebuie sa-i respectam gustul de a fi antrenor, dar maniera asta de a forta cariera respectiva poate fi indoielnica si nu se poate realiza", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Edi Iordanescu a facut doar egal, 1-1, cu Sepsi, la primul meci antrenor pentru FCSB.

Covasnenii puteam pleca cu o victorie de pe Arena Nationala, dar Mitrea a ratat un penalty in repriza a doua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea